Túratársakkal beszéltem át az üzleti terveimet a jövőre nézve

Egy könnyed hétvégi túrát szerveztünk a túratársakkal, nagyon kedves panziót találtunk és foglaltunk le, ahol mind a tizenöten meg tudtunk szállni. A túracsapat összeszokott, már nagyon sok helyen jártunk együtt, most pedig itt belföldön töltöttünk egy kellemesen aktív hétvégét. Hosszú órákat csavarogtunk a szabadban, felfedeztük a környék látnivalóit, természeti kincseit. Korán keltünk, egy bőséges reggeli után felvettük a hátizsákot, és elindultunk az előre gondosan megtervezett útvonalon. A szabadban töltött idő alatt rengeteget beszélgettünk, nevettünk, és kellemesen elfáradunk. A szállásra visszatérve a jó hangulat folytatódott, én az egyik túratársammal beszélgettem sokat, szerettem volna kikérni a tanácsát üzleti ügyekben. Mivel hamarosan saját vállalkozásba fogok, az előttem járó sikeres vállalkozó Lóri barátom tanácsait komolyan megfontolom! Egyre inkább letisztulnak a terveim, körvonalazódnak a teendőim, azonban a Lórival való beszélgetésre nagyon vártam, mert nagyon hiteles üzletember a szememben.

Lóri elmesélte, hogy ő hogyan csinálná. Gyorsan begépelte a keresőbe a székhelyszolgáltató budapest szavakat, majd a találatoknak köszönhetően mutatott tableten egy oldalt, ahol minden információ megtalálható volt a cégalapítással kapcsolatban.

A grossoffice.hu weboldalon egy külön oldal foglalkozott a székhelyszolgáltatással Budapesten és Pest megyében is. Érthetően tájékoztatott a budapesti csomagárakról és a Pest megyében található Újlengyel csomagárairól is. Újlengyelben igényelni székhelyszolgáltatást azért is kedvező, mert iparűzési adó mentes övezetről beszélhetünk. Lóri szerint nagyon megbízható cég a grossoffice.hu, és ha székhelyszolgáltatás igénybevételén gondolkozom, ne is lapozzak tovább, mert megtaláltam a tuti partnert.

Megnyugtató volt számomra, hogy a túratársam ilyen elégedettséggel beszél a cégről, ezért kértem, hogy meséljen még többet a grossoffice.hu-ról, mert bízom az ajánlatában. Így tudtam meg, hogy nagyon komoly cégekkel dogozik a grossoffice.hu, köztük szerepel a General Electric vagy a Cib bank is. Teljeskörű szolgáltatást biztosítanak, ezért szükség esetén ügyvéd beszerzésében is segítséget tudnak nyújtani. Telefonszámuk nagy betűkkel kiemelve látható, érdemes telefonon is felvenni velük a kapcsolatot.

A grossoffice.hu pontokba szedi és érthetően elmagyarázza, hogy milyen feladatok tartoznak a szolgáltatásai körébe. Engem a székhelyszolgáltató Budapesten érdekel, ezért az információszerzés terén erre fókuszáltam.

A grossoffice.hu üzleti címet tud biztosítani Budapesten, továbbá azt is biztosítja, hogy az igényelt székhelyen a cégnév a cégtáblára kikerüljön. Titkári szolgáltatást is lehet igényelni, így készülve a meglepetésszerű NAV ellenőrzésekre. Mindenféle üzleti levelezést, postai ügyintézést is átvállalnak a szolgáltatás igénybevétele esetén. A beérkező dokumentumok archiválása elektronikusan szintén a szolgáltatás részét képezi. Az alapcsomag tartalmazza, hogy értesítenek minden beérkezett e-mailről, és be is szkennelik a tartalmát.

Szintén az alapcsomag része, hogy hónap végén elpostázzák a beérkezett anyagokat. Irattárolást is lehet igényelni. Hétköznap a székhelyen teljes infrastruktúra használható akár. És természetesen a szerződés és a cég minden adata üzleti titoknak minősül.

Több irodával is rendelkezik Budapesten a grossoffice.hu. Ügyfélfogadó iroda található Budán, a második kerületben, a Bem rakparton, vagy pedig a Pesti oldalon a Báthory utcánál. Nagyon sok jelentős vidéki nagyvárosban is rendelkezik irodával, tehát valóban egy országos kiterjedtségű cégről van szó.

Egyre inkább értem a székhelyszolgáltatás előnyeit, és egyre inkább valószínű, hogy Lóri barátom útmutatásait fogom figyelembe venni ezen a téren. Mivel neki jó tapasztalatai vannak budapesti székhelyszolgáltatás igénybevételével kapcsolatban a grossoffice.hu-nál, úgy gondolom, az ő tapasztalata számomra a legjobb ajánlólevél.

Érdemes volt részt vennem ezen a hétvégi túrán, hiszen nemcsak a program vagy a szállás volt élvezetes. Lóri barátommal a beszélgetés annyira tartalmas volt, hogy ennek segítségével még egy lépést tettem a cégalapítás felé.