Top Cégalapítás kell a gördülékeny induláshoz

Vagy ha nem is kell, de legalább ajánlott, vagy tanácsos a segítségüket kérni, mert a Top Cégalapítás csapata tényleg toppon van a cégalapításban.

Egy ideje már nem csak álmodozom arról, hogy egyszer majd megnyitom a saját vendégházamat a Balaton partján, hanem a tervezési és szervezési fázisba léptünk. A telket már sikerült megvásárolni és ezzel elindultunk egy olyan úton, amire gyerekkorom óta szerettem volna rálépni. A kedvesemmel azt tervezzük, hogy a saját vállalkozásunkba fogunk és egy olyan vidéki nyaralót csinálunk, ahová mindenki szeret eljönni feltöltődni és kicsit kiszakadni a mindennapok mókuskerekéből. Ehhez pedig minden adott lesz ebben a fogadóban: csendes, békés helyszín gyönyörű balatoni panorámával, finom, házias ételek a környék termelői jóvoltából és persze az elmaradhatatlan balatoni borok széles tárháza. Mi más kellhet még egy tökéletes relaxációhoz?! Na persze, aki szeretne, az még fürdeni is le tud ruccanni a vízhez, de a környéken remek túra lehetőségek és biciklis utak is vannak, tehát a kikapcsolódás nem feltétlenül redukálódik a fürdésre.

Ahhoz, hogy ez az üzlet minél előbb elindulhasson először létre kellett hoznom egy vállalkozást, mert már a telket is azzal vettük meg. Ennek több oka is van, de a lényeg talán annyi, hogy vállalkozóként még ma is kedvezőbb hiteleket kaphat az ember és több pályázati lehetőség van, főleg ilyen jellegű fejlesztésekre. Ezért a Top Cégalapítás közreműködésével létrehoztuk a vállalkozásunkat az év elején Budapesten.

A Top Cégalapítás egy olyan köztes lépcső, amit nem érdemes kihagyni annak, akinek nincs egy jó ügyvéd ismerőse. Ugyanis a cégalapításhoz elengedhetetlen, hogy az alapító okiratot ügyvéd jegyezze ellen, ennek pedig mondanom sem kell, hogy nem két fillér volna az ára. Azonban a Top Cégalapítás pontosan arra szakosodott, hogy a kft. vagy bt. alapításokban segédkezzen futószalag-szerűen, ezért náluk ez nem annyiba kerül, mint egy ügyvédi óradíj, hanem jóval kedvezőbb a helyzet. A futószalag jelleg pedig kizárólag az ügymenet gyorsaságára értendő, nem pedig bármilyen szintig is a minőségére.

Először is egy adategyeztetés során bekérnek minden információt, hogy előkészíthessék az alapító okiratot. Ebben természetesen minden személyes adat szerepel az alapítókról, kül- és beltagokról, ügyvezetőről – függően a szerkezet jellegétől és a felépítésétől. Ezen túl pedig nagyon fontos kérdésekre kell még ebben a körben választ adni, ami nagy valószínűséggel adótanácsadói, vagy könyvelői segítséget igényel – ha csak nem vagyunk adószakértők. Itt kell ugyanis arról is nyilatkozni, hogy milyen formában fogunk adózni, milyen jellegben leszünk jelen a cégben és hasonlók. Ezek azért nagyon fontos kérdések, mert a várható pénzforgás ismeretében kell kikalkulálni, hogy melyik érné meg a legjobban. Oppá, és talán az első dolgot el is felejtettem mondani: milyen vállalkozási formát választunk?! Minden csak ennek a meghatározása után következik…

Nem fognak váratlanul érni ezek a kérdések, mert mindent el lehet előre olvasni a topcegalapitas.eu oldalon, ami a Top Cégalapítás weblapja értelemszerűen. Itt mindent meg lehet találni továbbá arról is, hogy milyen árakkal és milyen csomagokkal dolgoznak, mik közül lehet és érdemes is választani. Arra pedig, hogy a megküldött kérdőívre milyen válaszok érkeznek, szintén bőven lesz ideje a szerződőnek, tehát nyugodtan lehet egyeztetni az adótanácsadóval, vagy könyvelővel.

Nekünk nagyon sokat segített az elindulásban, hogy ezekkel a dolgokkal nem kellett bajlódni és közben garantáltan minden jogszerű és megbízható kezekben van a cégünk első lépéseit illetően. Ha mindezt a segítséget jutányos áron szeretnétek a magatokénak tudni, akkor a Top Cégalapítás csapatát tudom ajánlani, akikkel Budapesten el is tudjátok intézni a szükséges papírügyeket már egyetlen röpke óra alatt is.