Kell egy papucs a nyaraláshoz

Már csak pár hétnek kell eltelnie, és végre indulhatunk Horvátországba! Ott már kinéztünk magunknak egy elég menő szállodát, ami nem éppen lesz olcsó, de én a nyaraláson sosem akartam spórolni. Különben is, egész évben kőkeményen dolgoztam, hogy megteremtsem ezt a nyaralást a családomnak és magamnak.

Igaz, hogy a szállás drága lesz, de legalább kapunk is valamit a pénzünkért: lesz ott bőséges svédasztalos reggeli és egy tengerre néző terasz a szobánkból. A szállodához tartozik egy nagyon menő úszómedence is, aminek a feleségem nagyon fog örülni, bár én inkább a tengerben úszkálnék majd.

A család összes tagja már nagyban készülődik erre a nyaralásra. Én ebben nem vagyok valami jó, szóval megkértem a feleségemet, hogy az én bőröndömet is pakolja meg. Egyszer csak feltette a kérdést, hogy hol van a papucsom. Akkor jutott eszembe, hogy a régit kidobtuk, mert elszakadt, de elfelejtettem vásárolni helyette egy másikat. Jó lenne szereznem egy új darabot, mielőtt elindulunk a horvátországi szállásunkra.

Jól ismerem a cipomarket.hu weboldalt, mert onnan már sok terméket rendeletünk magunknak, melyek közül eddig egyikben sem kellett csalódtunk. Úgy rémlett, hogy ott férfi bőr papucs is kapható, így hát bepötyögtem a címűket a laptopomba. Nem kellett csalódnom, mert egy nagyon komoly választék fogadott engemet, ezeket az árukat tekintve.

Itt aztán van mindenféle papucs, a színeket, a kialakítást, az anyagot tekintve is. Én mindenképpen bőrből készült változatot szerettem volna vásárolni, mert nekem azok váltak be eddig a legjobban.

Ehhez csak annyit kellett tennem, hogy kulcsszónak beírtam, hogy „bőr”, így már csak az ebből az anyagból készült árukat miatta nekem a weboldal. Szeretem, mikor ilyen egy webshop: egyszerű, áttekinthető és gyors.

Innen kiválasztottam magamnak egy Bugatti gyártásút, melynek a színe a barna. Egyszerű, visszafogott és férfias, ahogy én szeretem.  A terméknek az adati között még a sarokmagasság is szerepel, ami négy centiméter.

A vásárlás során nem csak a számszerű információkra kellett támaszkodnom, hiszen jó minőségű fotókat is feltöltöttek a termékről, melyek különböző szögből készültek. Fontos, hogy az internetes vásárlások során vizuálisan is rálátást adjanak egy termékre, melynek ez a webes áruház tökéletesen eleget is tesz.

Ennek a férfi bőr papucsnak az ára rendkívül kedvező, főleg ha figyelembe veszem az igényes kialakítását és az anyagot, amiből elkészült. Szinte minden méretben kapható ez a lábbeli, így bárki meg fogja találni a számára megfelelő méretű darabot.

Miután eldöntöttem, hogy ezt választom, már csak annyi volt a dolgom, hogy leadjam a rendelést. Már regisztrálva voltam az oldalra, de egyébként a nélkül is könnyedén rendelhetünk innen magunknak.

A fizetésnél örömmel láttam, hogy a szállítási költségért nem is kell majd fizetnem. Ez valami akció lehet most, de a részleteit nem tudom, de ezekről általában mindig lehet olvasni valahol a weboldalukon.

Az férfi bőr papucsot egy csomag átvevő helyen kaptam meg, mert már hozzá szoktam, hogy így rendelek onnan, de egyébként egy futárszolgálaton keresztül is van lehetőség megoldani ezt. Igazából mindkettő nagyon gyors és megbízható.

férfi bőr papucs

A fizetés történhet utánvételesen vagy előre utalással. Én mindig előre szoktam utalni nekik, és még soha nem volt ebből semmiféle problémám. Ez egy teljeséggel megbízható cég, ezt tapasztalatból mondhatom.

A papucsom kitűnően szolgált engem az egész nyaralás alatt, de itthon is azt fogom hordani a nagy melegekben.