Nem szálláson, hanem egy programon készítettem először gyertyát

Nektek mennyire fontos az, ha szállodában töltitek a nyaralást, hogy külön programokat, vacsoraesteket szervezzenek a helyszínen? Nekem sokáig nem volt az, mert általában az élményért mentem, nem azért, hogy a hotelben rostokoljunk, de aztán volt olyan, hogy a szélsőséges időjárás közbeszólt, és nagyon jól jött, hogy a helyszínen is lehetőségünk van kikapcsolódni. Ezért is tudnék most már mindenkit arra biztatni, hogy ne ódzkodjon zsigerileg az ilyen programoktól, mert van olyan, igenis van, hogy jól sülnek el! Engem tulajdonképpen úgy kellett anno elrángatni erre az adott workshopra, de a gyerekek kedvéért belementem, és utólag azt mondom, hogy ez a sors keze lehetett, vagy legalábbis egy nagyon szerencsés véletlen, hogy én pont oda kerültem! Ez indított el ugyanis egy olyan folyamatban, előbb hobbiként, nemsokára pedig már szenvedélyként, ami most kitölti a mindennapjaim.

Az illatos gyertya készítés házilag ugyanis teljesen magába szippantott, főleg azóta, amióta megtaláltam azt az online áruházat, ahol szinte mindent be tudok hozzá szerezni jó áron és kényelmesen. Ugyan az üzletük Budapesten van, mivel én nem ott élek, ezért mindig rendelek inkább tőlük. De nem csak az illatos gyertya készítés házilag, amihez hasznos alapanyagokat lehet találni a Pipere Portán, hanem szappankészítéshez is például, vagy csomó kence alapanyag is van az eddigieken felül.

A weboldal tehát tökéletes arra, hogy megvalósuljon egy egyszerű illatos gyertya készítés házilag, de egyéb alapanyagokhoz is hozzájuthatunk, amikkel azért érdemes körültekintően bánni, nem játék ugyanis. Ha valaki szeretne egy egyszerűen kezelhető webshopból rendelni, ahol a lényeg nem a külcsín, hanem a tartalom, akkor szívből tudom őket ajánlani. Akár a hírlevelükre is érdemes lehet feliratkozni, mert úgy értesítést kaphatunk az akcióikról és az újdonságokról. A kedvenceim egyébként az oldalon a fürdőbomba színezők, ugyanis imádok magamnak és ajándékba is fürdőbombát készíteni, a legtöbbet, ami a boltokban található, nagyon túlárazottnak tartom, szóval szerintem kifejezetten megéri tényleg. Brutál jó színek érhetőek el, akár gyerekeknek is nagyszerű ajándék lehet egyébként a házi készítésű fürdőbomba, imádják, ahogy pezseg és szétáradnak a színek a kádban!

A Pipere Porta tehát tapasztalataim alapján egy nagyon szuper és megbízható webshop, ahol minőségi termékeket kaphatunk abszolút megfizethető áron. Ha gyakorlott kézműves vagy, akkor is nagyon tudom őket ajánlani, és ha kezdő vagy a területen, akkor is! A mennyiségi kedvezményeket is érdemes lehet náluk figyelni, ugyanis ez a kategória mindig rejt magában nagyon jó ajánlatokat! Szeretem, hogy náluk nem csak az alapanyagokat, hanem a tégelyeket, flakonokat is meg tudom vásárolni, így jóval egyszerűbb egy házi kozmetikum elkészítése is, mint eddig valaha.