Hogyan kerülhet egy szálláshely a Google élére?

Nemrégiben hallottam egy érdekes beszélgetést egy másik szálloda sikeréről. Kíváncsi lettem, mi is lehet a titka ennek a felemelő eredménynek, ezért elkezdtem utánanézni a dolognak. Ebben a bejegyzésben megosztom veletek a felfedezéseimet, és egy izgalmas lehetőséget is, amire rátaláltam: a Keresőben Első szolgáltatását.

A beszélgetés során többször is elhangzott a kifejezés, amit most ti is láthattok: “Linképítés: Google helyezés a találati lista 1. oldalán.” Először nem értettem pontosan, miről lehet szó, de aztán rájöttem, hogy a linképítés egy olyan stratégia, amely segít abban, hogy egy weboldal előrébb kerüljön a Google találati listáján. Tehát, ha valaki mondjuk egy szállodát keres, az adott szálloda honlapja jelenik meg az első oldalon. Amikor kutattam erről a témáról, megtaláltam a Keresőben Első weboldalát, ahol többet is megtudtam a linképítésről, ugyanis náluk pont van egy olyan oldal, ami a Linképítés: Google helyezés a találati lista 1. oldalán témát boncolgatja. Ez a dolog igazán érdekesnek tűnt, és úgy gondolom, hogy ez lehet az az eszköz, amivel bárki növelheti a szálláshelyének online láthatóságát és népszerűségét. A Keresőben Első csapata olyan szakemberekből áll, akik segítenek abban, hogy minőségi linkek mutassanak a honlapra, és így a Google is jobban észreveszi, értékeli a weboldalt.

A folyamat összetett, ám a Keresőben Első csapata olyan szakértőkből áll, akik képesek az online térben javítani a helyezésedet, ők azok, aki az oldalad hitelességének és relevanciájának növelését célzó minőségi linkek megszerzésében nyújtanak segítséget.

Remélem Te is kedvet kaptál ahhoz, hogy ennék a témának jobban utánajárj, és ha esetleg már azon gondolkodsz, hogy Te is igényelnél egy ilyen szolgáltatást, akkor tényleg ajánlom a keresobenelso.hu stábját.