Gyerekekkel nyaralni korántsem egyszerű

Nyár végén úgy néz ki, végre eljutunk nyaralni. Az egyértelmű, hogy kicsi gyerekekkel pihenésre nem számíthatunk, hiszen velük pontosan ugyanolyan lesz, mint otthon, annyi különbséggel, hogy földrajzilag máshol leszünk. Azért én mégis nagyon várom, jó lesz kicsit kiszakadni és mindannyiunknak jót fog tenni a környezetváltozás.

A legnagyobb fejtörést számomra a családi nyaralások tekintetében mindig a felkészülés okozza. A bepakolástól egyszerűen falnak tudnék menni, hiszen gyakorlatilag a fél házat magunkkal kell vinni. Egy nyaralás alatt ugyanis BÁRMI (de tényleg bármi) megtörténhet, így jó időben felkészülni minden helyzetre.

Szerencsére azonban rátaláltam a LORD Shop webáruházra, ahol az összes szükséges dolgot egy helyről szerezhetem be. A webshopon mindent megtalálok, amire csak szükségünk lehet a nyaralás során és egyébként otthon is: tisztálkodási szereket, higiénés termékeket, pelenkákat, popsitörlőt, háztartási cikkeket.

LORD shop

A nyaralás során a legfontosabb természetesen a pelenka, a popsitörlő, na meg a naptej. Szerencsére a LORD shop -on keresztül a pelenkát és a törlőt csomagban, akciós áron vásárolhatom meg. Így nagyon megéri, mert sokkal olcsóbb. Mindkét gyerekem használ még pelenkát, ezért nagyon nem mindegy, mennyit költ rá a ember. Így a LORD shop óriási segítségemre van a széles kínálatával és a kedvezményes áraival.

Persze, a naptejre is gondoltam. A kicsiknek legalább 50 faktorosat szoktam venni. Rettentően féltem őket a Nap káros sugaraitól. Mivel egy naptej lejárati ideje általában egy év, szinte minden évben újat kell rendelnem annak ellenére, hogy nem használjuk el az egész dobozzal. Bár a minap épp azt hallottam, hogy sokkal többet kellene kennünk magunkra, mint amennyit valójában szoktunk. Így elképzelhető, hogy idén két dobozzal is beszerzek majd a LORD shop oldalán keresztül. Magunknak, felnőtteknek is szükségünk lesz naptejre, mi 30 faktorosat szoktunk használni.

Ha már a nyaralás gyerekkel történik, akkor bizony fel kell készülni az összes lehetséges eshetőségre. Én bizony a háztartási cikkekből, mosószerekből, öblítőből is szoktam magammal vinni egy keveset, hiszen könnyedén előfordulhat, hogy meg kell mentenem egy-két kényes ruhadarabot és azonnal, kézzel kell kimosnom őket. A LORD shop áruházon keresztül ezeket is megrendelhetem. Mosogatószert is szoktam magammal vinni kis mennyiségben, hogy ne az apartman felszerelését használjuk el, így ebből is vásároltam egy kicsit.

És hogy mi kellhet még egy nyaralásra? Sebtapasz, WC-papír, tisztálkodási szerek. Olyan hosszú a lista, hogy lehetetlen észben tartani. Szerencsére a LORD shop ezekkel is szolgál számomra. Miután mindent kipipáltam a végtelen listámról és feladtam a rendelést, már nem volt más dolgom, minthogy várjam a futár érkezését. Szerencsére nagyon gyorsan kiszállították a termékeket, így igyekeztem őket mielőbb bepakolni a bőröndbe.

Végre megnyugodtam és hihetetlenül elégedett voltam magammal, hogy mindent elintéztem. Annyira stresszes egy nyaralás megszervezése! Pláne, ha gyerekekkel megy az ember. Később biztosan könnyebb lesz, ahogy nagyobbak lesznek. Addig pedig marad a rendelés és a LORD shop választéka!

Azért remélem, hogy a pihenésól fog sikerülni, a gyerekek élvezik majd az új környezetet és este hamar kidőltek majd, így nekünk, szülőknek is lesz lehetőségünk beszélgetni, borozgatni az este folyamán. Legközelebb azért megpróbálunk valahová kizárólag kettesben eljutni, hátha sikerül. A remény hal meg utoljára…