Így jutunk el bombaáron nyaralni

Imádok utazni, mióta csak az eszemet tudom. Mindig izgatottan vártam a nyaralásokat, kirándulásokat gyermekként. Ahogy telt az idő, felnőttként is folyton kerestem az alkalmat arra, hogy kimozdulhassak. Imádtam a bakancsos kirándulást is, és a luxusnak mondható, hotelekben töltött napokat is. 

Egyszer pontosan egy ilyen hosszúhétvégére indultunk a családdal. Semmi különös nem volt benne: lefoglaltuk a szállást, bepakoltuk a szükséges holmit, autóba ültünk, és takarékra tettük a hétköznapok gondjait. 

Mindig csodálkoztak az ismerőseim, hogy hogyan tudunk mi ennyi utazást beiktatni a költségvetésünkbe. Nem nehéz a megoldás, erre tényleg van egy titkunk, mégpedig nem más, mint az akcioleso.hu (https://akcioleso.hu/lidl-akcios-ujsag)! Ez a különleges weboldal remek lehetőségeket kínál, ha az ember akciós ajánlatokkal szeretne élni. 

A kedvenc menüpontom kétségtelenül a „kuponok” nevű. Itt különböző kedvezményes árú szolgálatásokat érhetünk el. És itt is van a titok! Ez a menüpont számos utazási lehetőséget is biztosít. Sokszor találunk 20, 30, de van, hogy közel 50%-os kedvezménnyel elérhető ajánlatokat is! Mi mentünk már így négy csillagos szállodába is pihenni. 

Remek dolognak tartom az akciólesőt, ugyanis az átlagember számára is elérhető áron nyújtja ezeket a kikapcsolódási lehetőségeket. Mi soha nem jutottunk volna el nyaralni, hogyha teljes árat kellett volna fizetnünk. 
Azonban más előnye is van. Nem kell ilyen különleges alkalmakra korlátozódni, a hétköznapokban is egy zsák pénzt tudunk spórolni ezzel a honlappal. Itt megtaláljuk a nagyáruházak aktuális katalógusait, amelyekben bomba akciókkal találkozhatunk. 

Mióta használom a weboldalt, az élelmiszerüzletek (pl.: Lidl, Aldi, Auchan) újságait is itt szoktam átnézni. Mivel az összes egy helyen elérhető, sokkal könnyebben átlátom, hogy a közeli Lidlbe ugorjak át, vagy szervezzek egy nagyobb bevásárlást, ha jót akarok a pénztárcámnak. 

Bevallom, már az idők során annyira megkedveltem ezt az oldalt (https://akcioleso.hu/lidl-akcios-ujsag), hogy már van, hogy szórakozásként és nézelődök. Sohasem tudhatom, mikor bukkanok egy kihagyhatatlan ajánlatra. Bízom benne, hogy egyszer a családom is ennyire akcióleső fanatikussá válik, hiszen akkor nem kell tovább magyarázkodnom, miért lapozgatom az online újságokat még a nyaralás alatt is!