Szállodában volt az én lánybúcsúm

Szeretem a számomra fontos eseményeket, valami extrább, emlékezetes helyszíneken megünnepelni. Tavaly ilyenkor kellett véglegesítenünk, hogy hol is fogjuk tartani a lánybúcsúmat. Eléggé nagy a baráti társaságunk, sokan együtt maradtunk középsuli és főiskola után is, ezért már csak ez miatt is voltam jó pár lánybúcsún az elmúlt években. A vőlegényem, aki már a férjem pedig egy bárt üzemeltet a városban, így náluk is megfordult már jó pár lánybúcsús csapat.

Abban biztos voltam, hogy nem akarok olyan lánybúcsút, mint amikről a férjem beszélt. Ilyen hajnalig tartó bulik, amikre végül lehet senki nem emlékszik, nem lehet beszélgetni sem, mert minden olyan hangos, tele van a hely vadidegen emberekkel stb. Na hát én ilyet biztosan nem akartam.

Nekem sokkal jobban tetszett az az ötlet, hogy elmegyünk a barátnőkkel egy igazi szép szállodába, ahol egész este együtt lehetünk, wellnessezhetünk, beszélgethetünk stb. Ezért végül egy vidéki szállodában foglaltunk egy éjszakára szállást, teljes ellátással stb.

Előre úgy terveztük már, hogy nem megyünk sehová este, összeülünk az egyik szobába és beszélgetünk, játszunk, filmezünk. Ezért nem volt szükség a magassarkú cipőkre és a buli ruhákra sem, csak szerettünk volna egy egyszerű közös lánybúcsú pólót.

A lomarkt.hu oldalra egészen könnyen rábukkantam, ahol közösen válogathattunk a lánybúcsú póló kínálatból. A legfontosabb szempont az volt, hogy mindegyik egyforma lehessen és kényelmes legyen, hogy jól érezzük magunkat benne. Természetesen egy rózsaszín, vicces mintás pólót választottam mindenkinek. Szerencsére, ahol meg kell adni a mennyiséget, méreteket stb. ott egyből benne volt leírásban hogyan lehet mosni, vasalni stb, így ezt sem kellett külön keresgetnem.

Nem szeretek rohangálni a városba a rendeléseimért, így hatalmas előnye volt az oldalnak, hogy kérhettem házhozszállítást is, illetve egyből fizethettem online.

A méretekben összeségében nem voltam biztos, de a lolmarkt.hu még erre is gondolt, így lehet náluk méretet is cserélni, ehhez természetesen az kell, hogy valaki időben megrendelje a pólókat, ne az utolsó pillanatban. Szerencsére én jó pár héttel előtte gondoltam már erre. Nem tudom pontosan, hogy mennyi idő alatt érkezett meg a rendelésem, de biztosan nem tartott tovább pár munkanapnál.

A barátnőim egyébként nagyon örültek az ötletnek, hogy én egy ilyen csendesebb, nyugodtabb hangulatú lánybúcsút álmodtam meg, ezért annyira aranyosak voltak, hogy a szállást ők fizették kis, ezért én ajándékba szántam nekik a pólókat.

Végül nagyon jó hangulatban telt az este, és tényleg szuper kényelmesek ezek a lolmarkt-os pólók. Szerintem, biztos, hogy a kővetkező leendő feleség is tőlük fog rendelni a lánybúcsújára.