A fürdőszoba csempe ötletek és a kirándulásunk története

Egyszer voltam kirándulni vidéken. Három napos pihenés volt, egybekötve egy kis túrázással. Egy panzióban foglaltam szállást, a szállás pedig remek volt, már képről is nagyon tetszett. Három barátnőmmel indultam neki ennek a kis kalandnak, és nagyon élveztük, hogy kicsit kimozdulhattunk a megszokott hétköznapokból és mozoghattunk is egy kicsit.

A szállás igazán remek volt, ugyanis közel volt minden látványossághoz, és meglepően magas színvonalú volt mind a szállás kinézete, mind az ellátás. Külön öröm volt számunkra, hogy nekünk saját fürdőszobánk volt, ami nagyon igényesen volt berendezve.

Mi hárman lakunk közösen az én lakásomban. Éppen ezért minden döntést közösen hozunk meg, jelenleg épp a fürdőszoba felújítása a közös projektünk. Ugyan még nem tudjuk, hogy pontosan mit és hogyan szeretnénk majd, éppen ezért sokan ötletelünk. Nem akarjuk sokáig halasztani a felújítást, ezért szeretnénk, ha hamar megoldást találnánk arra, hogyan is nézzen ki az új fürdőszobánk.

A kirándulás alatt azonban olyasmi történt, amire nem is számítottunk. Az új fürdőszobánkat ugyanis a szálláson lévő fürdőszoba ihlette. Innen szereztünk ötleteket, a fürdőszoba csempe ötletek, amiket a szálláson kapott fürdőszobából merítettünk, sokat segített abban, hogy végre neki tudjunk állni otthon a felújításnak.

Nem csak a fürdőszobával voltunk ennyire megelégedve, az ágyak nagyon kényelmesek voltak, a szekrényekben kényelmesen elfért minden ruhánk, és ráadásul még egy erkély is tartozott a szobánkhoz. A fürdőszobában remekül elfértünk akkor is, ha éppen hárman voltunk bent. Teljesen kényelmesen tudtunk egyszerre sminkelni, hajat szárítani és mosni is, annyira tágas volt. Szerettem volna otthonra én is ilyen nagy fürdőszobát, de hát a miénk fele ekkora, így marad a szokásos procedúra, hogy be kell osztanunk, ki és mikor foglalja el a fürdőt.

A fürdőszoba csempe ötletek nagyon jól jöttek nekünk, amiket a szálláson szereztünk. Nehezen tudtunk előtte megegyezni a színben, de amit ott láttunk, az mindannyiunk ízlésének megfelelt, így most azon vagyunk, hogy találjunk egy hasonló színt a boltokban.

Az a jó abban, hogy ennyien lakunk közösen, hogy a költségek is megosztódnak. Így sokkal könnyebben fog menni számomra is a felújítás. Ha nekem kellene mindent fizetnem, valószínűleg húznám a számat és a végén semmi nem lenne belőle. Izgatott vagyok, milyen is lesz a végén az új fürdőszobánk.

Anyukám azt mondta, hogy mindent alaposan gondoljunk át, hiszen a fürdőszobánkat nem újíthatjuk fel félévente, csak mert éppen a szín vagy a berendezés már nem tetszik. Én ettől nem félek, ha hárman mindent alaposan átgondolunk, akkor szerintem nem lesz gond a jövőben emiatt.

A kiránduláson egyébként nagyon jól éreztük magunkat, minden nap elmentünk több kilométert sétálni, felfedeztük a kis falut. Megnéztük a kisebb-nagyobb látványosságokat, jókat ettünk, és ittunk és megismertünk néhány kedves falubélit, akik útbaigazítottak minket az egyik túránk alatt, amikor eltévedtünk. A néni annyira lelkes lett, hogy végre új emberekkel találkozhatott, hogy még ebédre is meghívott minket. Elfogadtuk a meghívást, és azt hiszem, őszintén állíthatom, hogy ennél finomabb húslevest még nem ettem, mint amit Piroska néninél ettem aznap. És milyen szerencsém volt, pont a kedvencemet készítette, szilvás gombócot kaptunk utána majd egy kis rétest. Réka barátnőm segített utána elmosogatni, mi pedig utána eltörölgettünk az edényeket. Piroska néni megmutatta nekünk ebéd után a kertjét, és találkoztunk kint a férjével is, aki éppen a kertben kapált. Nagyon kedves volt Pista bácsi is, ő nem ebédelt akkor velünk, mert nem sokkal a találkozásunk után ment két barátjához, és náluk ebédelt.

Örülök, hogy elmentünk a barátnőimmel kicsit lazítani, ami külön öröm, hogy a fürdőszobánk felújításához innen nyertünk ötleteket, úgyhogy mindenképp jó választás volt idejönni.