A szállásunk felé vezető úton szorultunk segítségre

Nagyon szeretünk utazni, ezért minden hónapban szoktunk időt szánni arra, hogy meglátogassunk valami új helyet. Ilyenkor általában kocsival szoktunk menni. A legutóbbi alkalommal is így tettünk, viszont útközben gond adódott az autóval. Minél hamarabb megakartuk szereltetni, hogy teljes biztonságban lehessünk, és végre elindulhassunk az áhított szállásra, amit kinéztünk magunknak.

Ehhez nem is találhattunk volna jobb szerelőt, mint a Meta autószervizet. Budapesten a 19. kerületben található meg a műhelyük. Márkafüggetlen autószervizként működnek, ezért ha számodra nem fontos, hogy márkaszervizbe hord az autódat, akkor szerintem az egyik legjobb választás lehet a Meta autószerviz.

Nekünk vezérműlánc cseréje kellett, amivel szerencsére hamar végeztek is. Korábban nem hallottam még erről a problémáról, azonban a honlapon minden szolgáltatásukról részletesen lehet olvasni. Innen meg lehet tudni, hogy mi is pontosan a probléma, ezt hogyan lehet helyrehozni, legközelebb hogyan lehet elkerülni, mennyibe kerül a javítása, stb. A vezérműlánc cseréjéről is megtudhattam ezeket a dolgokat még azelőtt, hogy beszéltünk volna a szerelővel. Azonban, mivel én annyira nem értek az autószereléssel kapcsolatos dolgokhoz, ezért rábíztam magam a Meta autószerviz csapatára.

Végül pedig nagyon örültem, hogy őket választottam. Hiszen, megbízhatóak, ügyfélközpontúan gondolkoznak és még garanciát is vállalnak a munkájukra. Számomra minden szolgáltatásnál fontos a garancia, hiszen ennek köszönhetően úgy gondolom, hogy lelkiismeretesebben dolgoznak az emberek és én is biztonságban érzem magam.

A Meta autószerviz már több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik. Ennek hála a szakmai tudásuk is kiemelkedő a piacon. Igyekeznek mindig a legjobb megoldásokat választani és gyorsan felismerik a problémát. Pontosan tudják hogyan lehet azt precízen és gyorsan megoldani, hogy az ügyfél is elégedett lehessen ne csak a munka végeredményével, de a szerelési idővel is.

Ha szívesen olvasol blog cikkeket autó témában, akkor a Meta autószerviz bejegyzéseit mindenképp nézd meg. Sok hasznos és érdekes témáról írnak. Mindezt közérthetően fogalmazzák meg és figyelnek arra is, hogy élvezetes legyen olvasni őket.

Amennyiben megbízható helyre szeretnéd vinni az autódat és fontos számodra a kiemelkedő tudás és munkamorál, akkor keresd bizalommal a Meta autószervizet!