Babakocsik olcsón

Ki ne szeretne utazgatni? Mindenki! A legtöbb ember sajnos nem engedhet meg magának drága utakat, de az interneten, ha jó előre rendelsz és nem szezonba, akkor bizony ki lehet fogni olcsó és praktikus ajánlatokat. Repülőjegyeket is lehet venni itt-ott olcsóbban. A legutóbbi szállásunk helyszínén összeismerkedtünk egy párral, akiknek szintén gyerekük lesz, csak úgy, mint nekünk. Ők már sokkal jobban állnak előkészületekben, ők már mindent megvettek a gyermekük számára. Kiságytól kezdve a babaruhákon keresztül a babakocsiig. Mi inkább azon voltunk, hogy lelkiekben felkészüljünk a gyerekvállalásra, és tudjunk egy kicsit pihenni a nagy dolgok előtt. Már kiskoromba is ilyen voltam. Ha egyik nap megtudtam, hogy jövőhéten dolgozatot írunk, gyorsan hazamentem és pihentem egy jót, hogy felkészüljek az ezután jövő mérhetetlenül nagy tanulásokra. Persze aztán a pihenő időt mindig kihúztam, a tanulás pedig valamiért elmaradt, de a karót megkaptam. Így, ezeket átgondoltam és nekiláttam a dolgoknak. Az első nagy tétel, amire szükségünk lesz, az a babakocsi, vagy babahordozó. Mivel abban visszük haza a babát a kórházból. Evidens. Meg is kérdeztem a szállodában megismert kismamát.

  • Amúgy hol lehet olcsó babakocsit venni?
  • Én a babakocsik.hu-ról rendeltem, széles a választék, és mindegyik babakocsi jó minőségű és strapabíró anyagból készült.
  • Ez igazán jól hangzik! Köszi.

Amint hazaértünk az utazásból fel is néztem az oldalra, amiről beszélt a nő. Tényleg meglepően szép babakocsikat találtam különböző tervezőktől. Volt ott Anex, Coletto, Mutsy és Dorjan babakocsik is. A kezdőlapon motivációs idézetekkel voltak ellátva a különböző tervezők termékei, és egy termékről nagyon sok fotó volt feltöltve. Nem csak internetes oldaluk, hanem áruházuk is van, parkolási lehetőséggel. A weboldalon térkép is van, így könnyebb útvonalat tervezni a megközelítéshez. Szerencsére nem csak hétköznap, hanem szombaton is nyitva vannak, ami praktikus, mivel a férjemmel együtt terveztünk el elmenni babakocsit venni, és ő hétköznap dolgozik. El is mentünk az áruházba és szétnéztünk. Mindkettőnknek a legegyszerűbb sportbabakocsi tetszett meg, ami elég olcsó volt a többihez képest. 4 szín közül lehetett választani, állítható tolókarral és több fokozatba dönthető háttámlával rendelkezett. Úgy döntöttünk, hogy ez nekünk jó lesz. Egész biztonságos is, ugyanis 5 pontos biztonsági övvel van felszerelve. Megvettük a babakocsit és haza is vittük.

A rokonoknak nagyon tetszett a szép, új babakocsi, és úgy gondolom, hogy a családba az enyém után még fog kisbaba születni, így simán tovább lehet majd adni is akár. Szóval szerintem tök jö ötlet volt beruházni egy új babakocsira, és én úgy látom, hogy sokáig hasznát fogjuk még venni.