Te tudtad, hogy gázpalackot ilyen könnyen is be lehet szerezni?

Pár hónappal ezelőtt elmentünk a családdal kirándulni. Már ránk fért a kikapcsolódás, én és a férjem is sokat dolgozunk, illetve a gyerekünk, Pisti is sokat idegeskedett mostanában az egyetem miatt. Ráadásul ő már nem is lakik velünk, így nem beszélünk minden nap, viszont már jól esett mindannyiunknak, hogy családosan, közösen elmenjünk valahova és egy kis időt együtt töltsünk.

Nagyon jó volt az a hosszú hétvége, kirándultunk, a szállásunkon wellness részleg is volt, emellett jókat ettünk, még az ottani állatkertbe is elmentünk. Egyik reggelinél megismerkedtünk egy másik családdal, hasonló korú volt az ő fiúk is, mint Pisti. Ők is jól elvoltak, szinte majdnem ugyanazt tanulják az egyetemen, így nekik is bőven akadt téma, amiről beszélgethettek. Ők is Budapesten laknak, mesélték, hogy van egy telkük, egy éve újítottak fel mindent, és meghívtak, hogy egyik hétvégén menjünk el a telekre hozzájuk, bográcsozzunk és hasonlók.

A kis kirándulásunk után is ugyanúgy tartottuk a kapcsolatot, a fiúk jól összebarátkoztak, így végül semmi akadálya nem volt annak, hogy megtartsuk a bográcsozós hétvégénket.

Amikor már ott voltunk náluk a telken, meséltek róla jó sokat. Még a nagyszülőktől örökölték a házat, de az idő felette is eljárt és muszáj volt felújítani, de azért vannak dolgok, amik még mindig a régiek. Ilyen például az is, hogy gázpalackot használnak, van egy gázcseretelep , ahonnan beszerzik a gázpalackokat.

Nagyon kényelmes nekik ez így, mert a palackokért nem kell nekik járkálni, a cég, ahonnan beszerzik, házhoz szállítja ezeket. Egész Budapestre, illetve annak a 20 kilométeres vonzáskörzetébe szállítanak. Már 17 éve foglalkoznak ezzel, és ugyanúgy magánembereknek segítenek, mint vállalatoknak, műhelyeknek. Azért jó, mert nem kell így senkinek sem sehol sorban állnia a palackokért, ugyanis telefonon leegyeztethető velük minden, ők pedig kiszállítják. Számos palackkal foglalkoznak, így egész nagy érdeklődési kört le tudnak fedni. Ráadásul a kapcsolat nagyon közvetlen, hiszen tudod, kivel beszélsz, ki fog téged hívni, kihez kell fordulnod, ha kérdésed merül fel.

Később kíváncsiságból megnéztem a weboldalukat, ami nagyon szimpatikus volt a számomra is, mert áttekinthető és részletes leírást lehet találni náluk minden palackhoz, amit ők árulnak, illetve ezen felül még egy blog is van, ahol mindent el lehet olvasni, ami a témával kapcsolatos. A “kapcsolat” fülecske alatt pedig ott van minden fontos információ, amit kapcsolattartáshoz tudnia érdemes a vásárlónak.

Igaz, mi nem használunk palackokat, de jó tudni, hogy ilyen esetben is van egy cég, aki segíteni tud és akár még azt a terhet is leveszi a válláról az embernek, hogy saját magának kelljen mászkálnia a palackokért.