Élmény és szuvenír

Az emberek szeretnek utazgatni. Nem mindenkinek van rá pénze, hiszen nem olcsó mulatság még akkor sem, ha low budget-ben tolva, konzerveken élve, parkolóról parkolóra járva alszunk a kocsiban, de aki teheti, az életében egyszer legalább elindul, hogy világot lásson. Ha csak a falu végéig, vagy a megye határáig, akkor addig, ha pedig egyenesen egy másik kontinensre, akkor oda; a távolság nem, a környezetváltozás számít egyedül.

Belföld, vagy külföld?

A magyar emberek közül nyáron a legtöbben a Balatonhoz, vagy egy közeli tengerparthoz utaznak.

Rengeteg varázslatos, és lenyűgöző hely van kicsiny hazánkon belül: az

Aggteleki Nemzeti Park, a somogyvámosi krisna völgy, Balaton felvidéki tanúhegyek, és még sorolhatnám. Ezek is mind, tényleg lélegzetelállító helyek, melyek mind Magyarországon találhatóak. Tudnak róluk egyáltalán az emberek?
Az utóbbi években megnövekedett az Afrikai kultúra iránti érdeklődés, és a statisztikák szerint egyre több ember utazik Gibraltár közelébe Európából. Az Afrika és Európa közötti szoros körüli települések, városok a kultúrák keveredése miatt igen izgalmas úti célok, és egy kisebb vagyon szükséges, hogy eljussunk oda, hát még az étel, és a szállás…

Parkolókban alvás vs. luxusszálloda

Jó, nem csak ez a két véglet létezik, de szállás és szállás között tagadhatatlanul van különbség. Érdemes előre tájékozódni, hogy tisztában legyünk a lehetőségeinkkel.

Mi lesz a szuvenírrel?

Ha már kiruccanunk, kell valami kis apróság, ami emlékeztet minket arra, hogy valóban eljutottunk oda, ahova mindig is vágytunk, vagy ami megmutatja, hogy gondoltunk azokra a szeretteinkre, akik nem tudtak velünk jönni, mert nem jött meg időben a szoctám, és nem tudták kifizetni a szállást. Ilyenkor legalább egy üveg földdel érdemes hazatérni, amit a tengerpartól hoztunk, hiszen a drága, szuvenír boltban vásárolt haszontalan ajándékoknak igazából amúgy sincs semmi értelmük. Egy üveg föld viszont átadhatja azt az élményt, amit mi is éreztünk, amikor mezítláb mászkáltunk a parton, és nem is kerülnek semmibe. Ha mégis elfelejtettük, amikor ráadásul pont az asszony névnapja van holnap, nem szabad pánikolni. Szerencsére az Ajándék Varázsló mindig a segítségünkre lehet ilyen váratlan helyzetekben! Nyugodjunk meg, nem mi vagyunk az egyetlenek, akik nem bírják megjegyezni ezeket, és mindig derült égből villámcsapásként éri őket a szülinapok, évfordulók dátumai. Ha még csak azt sem tudjuk, mit adjunk, az sem jelent problémát. Erre és az ezekkel kapcsolatos kérdésekre rendelkezik pontos válaszokkal az ajándék.varázsló.hu, ami órák hossznyi idegőrlő kutakodástól, kereséstől, és böngészéstől képes megmenteni minket. 

Bluetooth-os okoseszközöket mindenkinek!

Ne mondd, hogy még nem hallották a bluetoothról. Nem kell valami hiperkülönleges csúcstechnológiára gondolni: a bluetooth egy közönséges, mindennapi funkció, amivel minden okostelefon rendelkezik, egy egyszerű, rövid hatótávolságú, elektronikus eszközök közötti kapcsolatteremtő funkció. Az ajándék varázsló blogjában tematikusan összegyűjtött pár ajándékötletet azok számára, akik teljesen elakadtak, és nincs ötletük, mit adjanak ajándékba kedvesüknek. Az elektronikus eszközökkel soha nem lehet mellélőni, hiszen mindig szükség van rájuk. A bluetooth-os eszközök modern, praktikus kütyük, amik segítségével megkönnyíthetjük a mindennapjainkat. A teljes cikket itt találod: http://ajandek.varazslo.hu/blog/item/bluetooth-os-okos-eszkozok-mindenkinek.

Az ,,Ajándékozz élményt” fül alatt is igen érdekes és egyedi felvetéseket találhatunk. Az élmény ajándékozás egy új kezdeményezés, ami nem minden napi programokat és időtöltéseket foglal magában, mint például Monster truck vezetés a kalandok híveinek, élményfotózás azoknak, akik kipróbálnák magukat a modellkedés világában, veterán autós városnézés Budapesten, macaron, pizza, sajt, sütemény, kozmetikum készítő tanfolyamok – de lehet ez akár egy szimpla utazás is.