A PCMENTOR megoldja, hogy ne az én feladatom legyen

Ha nyaralni megyünk, mindannyian azt szeretnék, hogy minden zökkenőmentesen menjen, anélkül, hogy nekünk a kisujjunkat is mozdítanunk kellene. Ez lenne az ideális, legalábbis az én szememben. Nem akarom, hogy a problémamegoldás az én feladatom legyen, mikor én elvileg vakáción vagyok, elég nekem az a normális hétköznapjaimon.

Mégis, amilyen szerencsés vagyok, mindig akkor üt be a ménkű, amikor pihenni szeretnék. Ez legyen az, hogy megbetegszem a nyaralás hetére, vagy mint nemrég, hogy az egész szálloda központi gépe tönkremegy. Őszintén, már nem is tudtam, mit szóljak ehhez. Emiatt a recepciós nem fért hozzá a foglalásokhoz, így nekünk is várnunk kellett, hogy megoldják a dolgokat. A számítógépes technika felváltotta a papír alapú ügyintézést, és ez mindig a legrosszabb esetben tér vissza, hogy megleckéztessen bennünket.

Szerintem engem valami átok kísér, ugyanis körülöttem folyamatosan tönkremegy a számítógép. Mostanra közeli barátságot kötöttem a cégem számítás technikusával, mert annyit jár hozzám, hogy lassan többet látom, mint a legjobb barátaimat. És akkor az otthoni gépünkről még szó sem esett, aminek megjavítására nem kérhetem meg őt. Nekem erre a PCMENTOR pc szerviz adta meg a megoldást. Szinte már törzsvásárló vagyok náluk, mert eddig minden problémámat ők oldották meg. Nagyon barátságosak, és nagyon türelmesek, mindig nyugodtan magyarázzák el nekem, most éppen mi ment tönkre, és hogy ezt hogyan lehet orvosolni. Nagyon sokszor alkatrészt kellett cserélni, mivel a gépem ősrégi, de mindig sikeresen megtalálták a cserét, mivel szoros kapcsolatban állnak a gyártókkal. Ráadásul nem csak egy márkát vállalnak, hanem bármelyiket, és mindig ugyanolyan profi munkát nyújtanak.

Egy éves garancia van arra, hogy minőségi munkát végeznek, ami szerintem egy nagyon becsületes dolog, és eddig nem mondhatom azt, hogy ki kellett volna használnom ezt a lehetőséget, mivel mindig újabb problémával áll elő a gépem. Ilyenkor azonban tudom, hogy bátran kereshetem fel őket a kérdéseimmel, és ha esetleg nem lenne időm arra, hogy beugorjak valamelyik üzletükbe, akkor távolról is tudnak nekem segíteni, ami nagyon hasznos, mikor az időbeosztásom nem engedi meg, hogy nyitvatartási időben megjelenjek náluk.

De ez sajnos nem az én kis otthoni laptopom, így nem tudhatom, hogy a PCMENTOR pc szerviz csapata meg tudná-e oldani a problémát. Az én gépemet nagyon jól tudják kezelni, és a több ezer elégedett ügyfél szintén elégedetten távozott az üzletükből. Így hát nem tudtam megoldani a szálloda problémáját, de ennek nem is az én feladatomnak kellene lennie. Én is csak egy üdülő voltam abban a pillanatban, ezzel pedig le is zártam az ügyet magamban. Ha szükségük lesz rájuk, akkor az interneten biztosan megtalálják a PCMentor weboldalát, ahol vár rájuk a segítség.