Szállás foglalás, motorosbolt budapest

Majdnem befuccsolt kirándulás. Az utolsó pillanatban történt változás, mégis megyünk síelni.

Egy kis lopott idő

Minden évben, ha tehetjük elmegyünk síelni. Eddig mindig mi szerveztük az útjainkat, mivel a feleségem is, és én is egy iskolában tanítunk, így igen csak nehéz elszabadulni mind a kettőnknek.

Ha már úgy is megyünk, akkor miért nem az iskola szervezésében, tette fel a nagy kérdést az egyik alkalommal az igazgató? Először nem értettük, hogy mit is szeretne ezzel, de aztán kifejtette, hogy szerinte lenne rá több érdeklődő is. A kérése az volt hogy tervezzünk meg egy egy hetes programot, de úgy hogy mindennek utána járunk. A helyszínt mi választhatjuk meg, de szállást mindent keressünk hozzá, és egy utazási költséggel ellátott tervet kért. Hogy miért? Az az egészen egyszerű ötlete támadt, hogy mi lenne ha az iskola szervezésében menne mondjuk egy busz, gyerekekkel.

Én nem is gondoltam, hogy lenne rá érdeklődő, és bevallom őszintén annyira nem is vágytam arra, hogy egy csapatnyi gyermeket is elvigyek magammal, hiszen ezt az időszakot mindig kettesben szoktuk tölteni, és nagyon energiám sem volt egy ilyennek a megszervezéséhez.

Persze a férjem más szemmel nézte, mint testnevelő tanár, neki tetszett az ötlet. A kérdőíveket összeállította, hogy egy felmérést készítsenek, hogy lenne e ré igény egyáltalán. – Én azért imádkoztam, hogy ne legyen.

A tervek előkészítése

Persze tudtam, hogy nem úszom meg, és nekem is lesz vele feladatom, hiszen András nem nagyon ér rá ezekre a dolgokra a külön órák mellett. Bár közöltem vele, ha bevállalja, ne nekem akarja adni, mert én nem nagyon értékelem az ötletét.

Annyit bevállaltam, hogy az adott utazási irodába elmegyek, és a buszt is megkérdezem neki, hogy hogyan lehetne ezt összehozni.

Na a címet meg is kaptam, de a kért helyet nem is volt olyan egyszerű megtalálni.

Jobb ötletem nem volt, hogy odataláljak, a térkép programba ötötem be, annak a segítségével találtam oda. Így is az segített, hogy előtte mondták, hogy akkor járok jó helyen, ha egy motorosbolt budapest feliratú táblát –vagy valami hasonlót- látok, és az mellett kell majd balra fordulni.

 

Tavaly a közös utazás az idő hiányában elmaradt, így csak én mentem a párommal kettesben, de mint említettem nem bántam volna így sem. Viszont olyan remek helyet találtunk kint, és pont akkor egy csoport is volt ott, ahol gyerekek is voltak, és kényelmesen tudott mindenki gyakorolni, mert a gyerekeket volt aki tanította. Így idén már csoporttal megyünk, hát remélem, hogy minden jól fog majd sikerülni.