A feleségem szervezett egy utazást, így mindenki új bringát kapott

A feleségem imád kirándulni és eléggé aktív életet él… Velem ellentétben, aki sokat dolgozom. Szállodai recepciósként gyakran osztanak be éjszakai műszakba, másnap pedig fáradt vagyok és egyáltalán nincs kedvem kimozdulni. Pedig sokszor beszélgettünk már róla, hogy milyen jó lenne egy kis időre otthagyni a nagyvárost és elvonulni vidékre. Folyton arról álmodozott, hogy milyen jó lenne kibérelni egy hagyományos faházat, vagy kisebb falusi kunyhót és élvezni a természetet, távol a világ zajától.

Egyik nap egyszerűen nem hittem a fülemnek. Megint esti műszakos voltam a szállodában. Reggel, amikor hazajöttem, a feleségem már várt rám és közölte, hogy két hónap múlva itt lesz az ideje szabadságot kivennem. Lefoglalt ugyanis 3 különböző tradicionális falusi szálláshelyet is Szlovákiában, mert mindegyik akciós volt. Ez azt jelentette, hogy nem volt elég egy váratlan kirándulásra felkészülni, hanem mivel körutazásról volt szó, a szervezésbe is több energiát kellet fektetni.

Mivel aktív kikapcsolódást terveztünk, ugyanakkor nem szerettük volna kihajtani magunkat, úgy döntöttünk, hogy a célállomások között elektromos motorral fogunk közlekedni. A motorbolt.co.hu webáruházban láttunk is egy megfelelőnek tűnő robogót. Elektromos motor LOFTY gyártmányú és számos előnyös tulajdonsága van.

Az egyik dolog, ami a leginkább tetszik nekünk benne, az az, hogy egy első kosárral és hátsó csomagtartó résszel is rendelkezik, így sok csomagot pakolhatunk rá. Ez nemcsak a túra során, hanem a hétköznapokban is jól jöhet, amikor a feleségem vásárolni megy, vagy elhozza a lányunkat az iskolából. Az egyes modellek természetesen sok mindenben eltérnek egymástól, csakúgy, mint az éppen elérhető választék egy adott időszakban, így mindenki eldöntheti, hogy számára melyik funkció a leginkább hasznos és fontos.

Ebből kifolyólag tovább tanulmányoztuk a bolt kínálatát és más modelleket is megnéztük. Nagyon tetszett, hogy ennyire széles a választék, mivel egy motort, bringát vagy elektromos kerékpárt mindenki másra és eltérő távokon használ. Elektromos motor LOFTY kategóriában többet is találtam tovább böngészve a weboldalt. Egy másiknak a lábtartója szélesebb volt, illetve a megjelenése is modernebbnek tűnt. Úgy gondoltam, ez kényelmesebb lesz az én testalkatomhoz és a barátaimnak is tudok majd dicsekedni a sebességével.

A döntés tehát megszületett. Eszünkbe jutott viszont, hogy hiába van jó járgányunk, ekkora távon a váratlan helyzetekre is fel kell készülni és mindig első a biztonság. Beszereztünk tehát bukósisakot és javítókészletet is, ami szintén volt a motorbolt.co.hu webáruházban, így nem kellett messzire mennünk.

Megrendeltük tehát a bringákat és a kiegészítőket. A személyzet nagyon rendes volt, mindig tájékoztattak bennünket a megrendelés állásáról és a kérdéseinkre is készségesen válaszoltak. Így pontosan tudtuk, hogy nagyjából mikor érkeznek az új bicajok, és időben meg is kaptuk őket tökéletes állapotban, minden tartozékkal együtt, amit kértünk. Ráadásul az első vásárlásunk által a pontgyűjtésbe is belekezdtünk, így legközelebb már kedvezményesen juthatunk hozzá további termékekhez. Én folyamatosan figyelem a weblapot, mivel mindig van valamilyen új termék vagy akció, de azt is látom, hogy mi az, ami gyorsan fogy az adott szezonban.

Az új elektromos bringák mellett a vidéki kikapcsolódásnak is nagyon örültünk. A napok végére így is sikerült kellemesen elfáradva visszatérni a szálláshelyünkre, de ez rám motiválóan hatott, hogy a szállodai munkám mellett is éljek aktívabb életet, főleg így, hogy most már egy szuper robogón ülhetek. Arra gondoltam, hogy a lányomnak is lassan kellene venni legalább egy alap biciklit arra az esetre, ha a feleségem megint lefoglal valamit egy kerékpárút mellett. A motorbolt.co.hu-nál biztosan lesz megfelelő bringa, ez nem kérdés, csak győzzön választani!