Az esküvői videós, akivel egy étteremben találkoztunk

Szerencsésnek mondhatom magam, mert én is végre azok közé tartozom, akiknek esküvőjük lesz. Miután a párom megkérte a kezem, megbeszéltük, hogy elég időt adunk magunknak az esküvő megszervezésére, ezért legyen az esküvő egy év múlva. Én is úgy gondolom, hogy ehhez kell idő, nem muszáj kapkodni, úgyhogy mi adtunk magunknak egy évet.

Lassan el is kezdtük a szervezkedést, egy-két dolgot már sikerült lefixálnunk, szerintem teljesen jó időben vagyunk. Mint szinte mindenki, mi is egész nap dolgozunk, így néha előfordul, hogy hullafáradtak vagyunk és este nem az az első dolgunk, hogy nekiálljunk az esküvő részletein agyalni. Kitaláltuk viszont, hogy ránk férne egy kis pihenés és lazulás a sok munka mellett, ezért elmentünk vidékre, hogy egy kicsit kifújhassuk magunkat.

esküvői videósNagyon szép szállást találtunk az interneten, így egyből le is foglaltunk egy panzióban egy szobát magunknak egy egész hétvégére. Örültem neki, hogy kicsit kiszakadtunk a megszokott mókuskerékből és tudtam, hogy ha ismét feltöltődünk energiával, az esküvőnek a megszervezése is sokkal jobban fog menni, ráadásul kreatívabbak is leszünk.

Miután megérkeztünk a szállásra, körbevezettek minket, elmondták, hogy a panzió vendégei az egyik étteremben kedvezményesen vacsorázhatnak és adtak egy papírt, ami feljogosított minket a kedvezmény igénybe vételére. Egyből meg is volt az esti program, nem kellet sokan gondolkozni rajta. Aznap este elmentünk az étterembe, hogy vacsorázzunk egy jót. Szóba jött közben az esküvőnk, sok mindenről beszélgettünk ezzel kapcsolatban. Az is szóba került, hogy még nincsen fotósunk, és ezen jó lenne minél hamarabb változtatni, mert biztos sok időbe kerül, míg találunk valakit.

És nem így történt! Ugyanis a mellettünk ülő asztalnál éppen egy esküvői videós vacsorázott. Hallotta, hogy miről beszélünk, és odajött hozzánk bemutatkozni és elmondani, hogy mivel foglalkozik, és szívesen segítene nekünk. Adott egy névjegykártyát és megbeszéltük, hogy következő héten felhívjuk és elmondjuk neki az információkat az esküvőről. Ha pedig sikerül mindent megbeszélni és úgy döntünk, hogy vele szeretnénk dolgozni majd, akkor nem is kell tovább keresnünk.

Amikor felhívtuk, mindent elmondtunk neki. Hogy mikor tartjuk, hol fogjuk tartani, milyen stílusú esküvő lenne, hányan jönnének, stb. A dátum neki megfelelt, aminek nagyon örültünk. Mesélt magáról egy kicsit, megnéztük közben az interneten a munkáit, és úgy döntöttünk, hogy az esküvőnkön ő fog majd fotózni.

Elmondta azt is, hogy ő egy esküvői videós, tehát videót is tud készíteni nekünk az esküvőről. Nagyon jó ötletnek tartottuk, hiszen így még jobban át lehet majd élni az esküvőnknek a hangulatát, miközben éppen a felvételt nézi valaki. Azonnal beleegyeztünk, és nagyon vártuk már a nagy napunkat.

Szinte egy szempillantás alatt elteltek a napok és a mi nagy napunk következett. Az időjárás is kedvezett, minden rendben ment, nem volt egész nap semmi probléma. Az esküvői videós, akinek a munkáját köszönjük, nagyszerű képeket és videót készített, öröm volt őket nézni. Szerencsére mindenkiről készültek jó képek, így mindenki meg volt elégedve még jobban. Örülök neki, hogy azon a hétvégén összefutottunk vele, hiszen ki tudja, hogyan alakult volna az esküvős képek sorsa, ha őt akkor nem ismerjük meg. Ez a kis véletlen megmentett minket attól, hogy fotós után kelljen keresgélnünk.

Mindenki dicsérte a munkáját, így volt, aki ismerősnek vagy barátnak ajánlotta őt az esküvőnk után, és, ha jól tudom, így lett ő a testvérem barátjának az esküvői fotósa is. Nem hiába, ha valaki jó a szakmájában, akkor azzal szívesen dolgoznak együtt az emberek. Így van ez mindenhol, és mivel ő egy nagyon jó esküvői videós és fotós, ezért bátran merem ajánlani én is mindenkinek.

Sőt, ha már ajánlásról van szó, a panziót, ahol azt a hétvégét töltöttük, ugyanúgy ajánlottuk másoknak is, és azóta az én szüleim el is mentek oda egy hétvégére. Ők is nagyon jól érezték magukat, ők is elmentek abba az étterembe, szóval így mindenki jól járt minden szempontból.