Pannonsafe lakásbiztosítás, hogy nyaralás alatt se aggódjunk

Akinek van háza, lakása, és volt már nyaralni a családdal, az pontosan tudja, hogy milyen érzés hátrahagyni a családi fészket, és megpróbálni egy hétig nem gondolni rá. Nem egyszerű, igaz? Folyamatosan ott motoszkál a gondolat, hogy vajon mi lehet most otthon? Mi történhet? Ugye nem most törnek be? Ugye nem ezekben a percekben tapossák el a tűzoltók az utolsó izzó zsarátnokot a kiégett romokon? Tudom, ez butaság és nem szabad ilyesmire gondolni amikor az ember pihenni van, de ez valószínűleg ösztönös aggodalom. Elvégre mégis az életművét hagyja hátra az ember fia, talán érthető kicsit az aggodalom. Persze ha olyan védelmet élvez egy ingatlan, mint a pannonsafe lakásbiztosítás, akkor nyugodtabban tud kikapcsolódni, de mint annyi sok mindent, ezt is csak utólag ismertem meg, ráadásul pont egy nyaralás közben.

A családdal a Balatonnál töltöttünk egy hetet, és mint az szokványos, természetesen aggódtam. Kétszer ellenőriztem, hogy minden elektromos eszköz ki legyen húzva, a víz elzárva, és így tovább. Igyekszem mindig mindent megtenni annak érdekében, hogy egy ép és érintetlen lakás várjon minket haza, nem pedig egy romhalmaz. És még így is tarthat az ember betörőktől, hiszen ha valaki eldöntötte, hogy bemegy, akkor azt semmilyen rács vagy hevederzár nem fogja megállítani. Mindenesetre próbáltam a dolgot magam mögött hagyni és kikapcsolódni, már amennyire lehetséges.

pannonsafe lakásbiztosítás

A panzióba megérkezve elfoglaltuk a szállásunkat, és a part felé vettük az irányt, hogy kikapcsolódjunk. A szállásadónk egy végtelenül rendes fickó volt, mindenben a segítségünkre volt, bármivel fordulhattunk hozzá. Este, amikor a gyerekek már lefeküdtek aludni, ő is odaült mellénk a teraszra beszélgetni, és kiderült, hogy a kedvessége mellett még igen tájékozott is! Nem tudom, hogy honnan vagy miért, de előkerült a nagy aggodalmam is, nevezetesen a hátrahagyott lakás. A háziúr meghallgatta a gondomat, és egyetértett: ő is állandóan aggódott a háza miatt, de végül sikerült megtalálnia a forrást: nem bízott a biztosításában. Ez olyan felismerés volt a számomra is, hogy szó szerint a homlokomra csaptam. Tényleg! beugrott, hogy a miénk már több éves, és már ugyancsak revízióra szorul, valószínűleg ezért aggodalmaskodom annyit. Erre előállt az úriember a kész megoldással, azaz nekünk is javasolta ami őt megnyugtatta: pannonsafe lakásbiztosítás.

Elmondása alapján ez a biztosító nyújtja a legjobb szolgáltatást az országban, és szemben a sok idegenből jött vállalattal, ez teljesen hazai tulajdonú. A biztosítási csomagjuk széles körű, rengeteg mindenre kiterjed, és még csak nem is olyan drága, ahhoz képest, hogy gyakorlatilag prémium szolgáltatás. Ez a pannonsafe lakásbiztosítás annyira felcsigázott, hogy eldöntöttem: minél hamarabb utána fogok járni, mert ha valóban olyan jó, mint amilyennek állítja, akkor ez lesz a megoldás, ráadásul számtalan problémára. Miután hazamentünk, az első adandó alkalommal ellátogattam a vállalat honlapjára, és alaposan áttanulmányoztam, mit is ajánlanak. Valóban bölcs ember volt a mi szállásadónk, ugyanis maximálisan egyet kellett vele értenem: ennél tényleg nemigen találhatnék jobbat. A régi biztosításunk úgyis évfordulóhoz közeledett, szóval mihamarabb lemondtam, és haladéktalanul felkerestem az újat, hogy nyélbe üssük a szerződést. Azóta a mi lakásunkra is a pannonsafe lakásbiztosítás vigyáz, és bár a félelmeim még mindig ott motoszkálnak, azért azt elmondhatom, hogy sokkal nyugodtabb vagyok.