Gyengéim a minőségi szállások, és az olasz táskák

Nem az ötcsillagos szállodákról beszélek… Voltam már elnöki lakosztályon is (csak a próba kedvéért, mert blogot írok emlékezetes szállodai és panziós élményekről), de nem a flancolás a lényeg. Kifejezetten érdekel az Airbnb is, minden ami ötletes, mert nem csak ott lakik az élmény és a minőség, ami drága és csillog.

Egy régi blogom témája pedig anno a minőségi táskák voltak. Felsorolhatnám, és részletezhetném itt a kedvenc, legbeváltabb táska márka “bestofomat”, de igazából mind ott van az annataska.hu oldalon, amit szeretek.

Ha megbízható táska márka, akkor tényleg őket ajánlom a neten, mert szerintem ők éreztek rá a legjobban, hogy milyen márkákat fognak keresni az igényesebbek. Nem véletlenül használtam az imént a “megbízható” jelzőt, mert sok aspektus szerint lehet rangsorolni ugyan a táskákat, de én még a szépségen és a mutatósságon felül is a hasznosságra és a tartósságra teszek – szolgáljon ki, ha már rajtam van! Minden más másodlagos. Kizárólag dísznek magamhoz venni egy táskát, az nem én vagyok. Azt is megnézem, ami ezzel függ össze, de nem lehet döntő.

Azért persze, ha már így rátértünk a témára, íme néhány brand az annataska.hu-ról… (Részletesebben menjetek ti is a shop oldalára, és nézzétek át a kínálatot, mert a szemet is gyönyörködtetik persze egyes darabok, és mutatni én nem tudom a táskákat itt, de azért tartom, továbbra is: azért vásároljatok náluk, mert így hatékonyan tudjátok kerülni a nem túl tartós, önmagukat hamar megadó darabokat. Náluk csak a legjobbak vannak, amik nem fognak kapitulálni a rendszeres igénybevétel miatt.)

A Tamaris egy német márka, amely elegáns és visszafogott megjelenéséről híres, és bár nem táskákkal kezdték az “ipart”, mostanra eléggé színes lett a kínálatuk, ami a táskák funkcionalitását is illeti.

A Bugatti a férfi-dolgairól kezdett elhíresülni kezdetben, de az annataska.hu shopjában is láthatjátok, hogy ennél ma már színesebb a paletta. Talán erről a márkanévről kellene a legkevesebbet mondanom, azon felül, amit az oldalon is írnak. Női bugattik is számosan vannak tehát náluk, csekkoljátok!

Az Anneke márkát a kedves dolgai és a vidám, színes színvilága, fiatalossága miatt szeretem. Rengeteg darabot kínálnak tőlük az annataska.hu-n, szintén javaslom a megtekintést saját magatoknak, mert talán ez az a márka, ami a leginkább magáért beszél az egyes darabok megjelenésével. Üdeséget, és sok-sok vidámságot sugározhatunk a különbözői táskáikkal.

Marco Tozzi: ahol olasz a stílus, és német a minőség. Ez a legjobb kombináció, azt gondolom. A Tamarisra is jellemző, mint mindenre, ahol a német mentalitás a gyártásban idővel megmutatkozik: nem kezdi ki őket semmi, nagyon minőségiek.

Dogs by Beluchi, Kimmidoll, Jana – megmondom őszintén, őket ismerem kevésbé, de az annataska.hu tényleg jó dolgokat szerez be többnyire, és sokkal több dologból válogathattok tényleg, mint amit most itt felsoroltam, szóval ezeket magatok is megvizslathatnátok. Ahány ember, annyi ízlés, és fenn áll a veszélye is, hogy én nem vizsgálom elég aspektusból a témát, szóval mindenkit arra biztatok: ez egy korrekt árakkal operáló kereskedő, mindenki kísérletezzen hát itt, ha teheti, vagy ha egyébként is táskát keresett valamihez.

Én, mint mondtam, az utazásokon jócskán próbára teszem őket, ezért amit a tartósságról mondtam, azt tartom. És makacsul kiállok mellette. Ízlésről már nehezebb egyértelműen kinyilatkoztatni, de bajotok az nem lesz a tartóssággal, mert az annataska.hu ilyen szempontból végképp igényesnek tűnik, azok tekintetében, amiket beszereznek.