Nyaralás tervezése, motoros találkozó, bukósisak teszt

Már nagyon várom, hogy végre pihenjünk egy kicsit. Nem csak a pihenést, hanem a napsütést is várom nagyon. Te is szeretnéd már hogy nyár legyen?

A meleg szeretete

Én mindig is a nyarat szerettem, az az én évszakom. Télen igen csak hideg van, és nem szeretek fázni. Valahogy soha nem tudok annyi ruhát húzni magamra, hogy ne fázzak, és elég legyen. Ezen kívül a sok réteg ruha annyira nehéz mozgást ad, hogy utálom.

A másik, ami igen csak stresszes időszak, és nem is csodálkozom rajta, hogy sokan depressziósak lesznek, az a napfény hiánya. Szeretném végre érezni a napot, kiülni, még ha csak takaróval is, de végre süssön a nap. Te szoktál télen napozni, ha az idő engedi? Persze nem arra gondolok, hogy fürdőruhában.

Az öcsémék el szoktak menni télen síelni a hegyekbe. Ők nagyon szeretnek minden féle sportot a párjával, persze ez sem maradhatott ki a sorból. Eleinte nem is értettem, hogy miért jönnek haza olyan barnán, míg nem egyik évben minket is rávettek, hogy menjünk el velük. Persze az, hogy én síeljek, teljességgel kizárt, de a hegyekben sétáljak, vagy hogy a teraszon napozzak, még ha nagykabátban is…kíváncsi voltam rá milyen érzés lehet?.

Nem csak nyáron lehet leégni

Te tudtad azt, hogy télen is ugyan úgy le lehet égni? Na, nekem eszembe sem jutott, hogy a téli pihenésre naptejet vigyek. Be kell hogy valljam, igen csak rosszul tettem, mert úgy leégtem, hogy csak na. Az amúgy is hó fehér bőröm még tavasszal is képes lepirulni, nem hogy ilyen körülmények között. te tudod, hogy mitől égnek le a síelők? A minap pont erről volt szó a tévében is, és teljesen jól elmagyarázták a dolgot. Hiszen ha belegondolunk, minden adott ahhoz, hogy leégjen valaki. Süt a nap, és a hegyekben minden hó fehér, ami visszaveri a napfény sugarait. Mintha minden pontból, minden szögből sütne a nap.

Gondoljunk csak bele, nyáron is így van ez, ha mondjuk vízpartnál nyaralunk, vagy egyszerűen csak sokat töltünk a víz közelében. Gondolom mindenki látott már jól leégett horgászt, aki csak a vízparton ücsörgött, és attól barnult le, hogy a víz visszaverte a fényt.

Telelés vagy nyaralás

Nem mondom, hogy nem éreztem magamat jól, de azért ha össze kell hasonlítanom, hogy nyáron menjek nyaralni, vagy télen, akkor egyértelmű a válaszom, nyáron. Ha már csak a ruhatárat nézzük, hogy mindet magamra húzzak, vagy egyszerűen csak egy nyári ruhát felkapjak magamra…

Semmi pénzért nem cserélném el a leendő nyaralásunkat egy téli pihenésre. A fürdés, a napozás, én imádok napozni. Idén még a férjemnek is kedveztem, hiszen úgy megyünk nyaralni, hogy a közelben lesz egy motoros találkozó, amiért ő nagyon oda van. Lesz lehetősége motor, és bukósisak tesztre is szerintem biztosan. Nekem egyértelmű, hogy melyiket választanám. És neked?