Huawei szervizbe csöppentünk a rövid nyaralást követően

Ember tervez, Isten végez, tartja a régi mondás. Nem is tudom vagy akarom mindezt megcáfolni, hiszen a saját bőrömön is rendszeresen tapasztalom, mennyire igaz, hogy hiába tervezzük mi el az életünket igazán, hogyha van felettünk egy másik védelmező kéz, aki valamiért aztán másik irányba viszi az adott pillanatot. Isten tudja miért, de úgy alakult, hogy a nyaralásunk utolsó napján sikerült tökéletesen bezúznom a telefonom kijelzőjét. Nem úgy, hogy na ez még jó lesz egy hónapig, hanem úgy, hogy az bármiféle információ leolvasására teljesen alkalmatlanná vált. Így történt az eset, hogy a nyaralásból egyenest az Alleeban lévő lcdfix.hu csapatához siettünk, ahol ők Huawei szerviz létükre pillanatok alatt helyre tudták hozni a káoszt én pedig használom azóta is a készüléket rendületlenül mindenféle hibamentesen.

Egyébként egy gyönyörű hosszú hétvégét töltöttünk el belföldön, természetközelben. Én őszintén hiszem és vallom, hogy nem feltétlenül kell ahhoz átlépni az országhatárt, hogy az ember csodát lásson, sőt! Az itthoni tájak önmagukban annyira sokrétűek, hogy bármilyen kicsi is az ország, azért sokáig tart beleunni. Nekem speciel dunántúli gyerekként mindig hihetetlen élmény az Alföldre tévedni és elnézni a felfoghatatlanul sík távolba. De hasonlóképp vagyok az Északi-középhegység vonalutaival, aminél magasabb itthon nemigen akad. Ez megint olyan látványt nyújt egy más tájakon cseperedett szemnek, ami változatos és gyönyörködtető.

Ezen a szép hétvégén, mielőtt a Huawei szervizbe kellett volna sietni, rengeteget túráztunk a szabadban. Egyrészről szerencsénk volt az időjárással, másrészről persze szerencsénk volt a környezettel is. Gyönyörű hegyi vidékeket láthattunk és az egészben az volt még a pláne, hogy nem csak a saját lábunkkal tehettük meg ezeket a lépéseket, hanem lóháton is. Bizony! Mert egy olyan szállást fogtunk ki, akik egyébként a lovas turizmusban jártasak voltak és így egyértelmű volt, hogy minden ott töltött napba csempészünk egy kis lovas programot. A szállásadók amellett, hogy nagyon kedves emberek voltak, nagyon izgalmas programlehetőségekkel álltak elénk. Egyik részről először helyben kellett kicsit gyakorolni, hogy aztán a következő nap már bátran mehessünk terepre is a lovakkal és persze a túravezetővel. A harmadik nap pedig lovaskocsival vittek minket körbe a környéken és bátran mondom, hogy csúcs élmény volt, aki még nem élt meg ilyet, az mindenképpen próbálja ki. Csak amikor majd kiszáll a lovaskocsiból arra figyeljen oda, hogy semmi ne essen ki a kezéből – vagy legalább a telefonja ne.

Így történt ugyanis velem, hogy nem figyeltem oda egy pillantásra és már pottyant is ki a zsebemből a készülék. Eddig tartott a kijelző. És bár gyönyörű volt a hétvége, egy pillanat alatt sikerült kizökkenni a tökéletes idillből. Aztán egy gyors internetes keresés segített ezen átlendülni, mert nagyon hamar rátaláltam az lcdfix.hu-ra és igazából azon nyomban meg is nyugodtam. Már a weboldaluk alapján egyértelmű volt, hogyha menthető a helyzet, akkor ők meg fogják tudni csinálni.

A Huawei szerviz valóban olyan gyorsan oldotta meg a problémámat, mint ahogy azt a weboldalukon is hirdetik. Ráadásul az, hogy vasárnap is nyitva vannak egészen este 7-ig az valami óriási ajándék, hiszen különben semmi esélyem nem lett volna még aznap megcsináltatni a telómat. Szóval ahogy visszaértünk Budapestre a kiruccanásból egyből oda mentünk az Alleeban található szervizbe. Gyors helyzetfelismerés után azonnal kaptam egy új kijelzőt, hiszen Huawei szerviz révén az én készülékem eléggé szokványosnak számított a mai viszonylatokhoz mérten.

Miközben éppen kaptam az új kijelzőt, azt vizslattam, hogy egyébként itt használt telefonok is vannak, amiket ők újítottak fel és még egy év garanciát is vállalnak rájuk, tehát valószínűleg jól fognak működni. El is határoztam, hogyha legközelebb telefonvásárlás előtt állok majd, mindenképpen megnézem az lcdfix.hu kínálatát, mert nyilván lényegesen olcsóbban adtak készülékeket, szóval ha fontos az ár-érték arány és hát kinek ne lenne fontos, hogy mit kap a pénzéért, akkor ajánlom az oldalt, vagy az üzletet az Alleeban, hogy nézzetek körül.

Ezzel összefüggésben az is érdekes lehet, hogy kimondottan keresnek is felújítandó telefonokat, tehát ha van esetleg egy alapvetően még korszerű, de már valamiért lecserélt készülék a fiókban, akkor azt szerintem vigyétek be és érdeklődjétek meg, hátha sikerül eladni. Nekem van is otthon egy ilyen, úgyhogy biztosan beviszem legközelebb, ha arra járok épp.

De nem csak ezek érhetők el a Huawei szerviz szolgáltatásai között, hanem van még flotta biztonsággal kapcsolatos szolgáltatásuk is. Egyrészt, foglalkoznak azzal is, hogy akár teljes céges készülékek flottáját javítsák meg, mellette pedig a védelemmel is tudnak szakmai téren foglalkozni, úgyhogy akár cégként is érdemes őket megkeresni ilyen jellegű feladatokkal, nem csak magánszemélyként.

Amúgy meg ami a Huawei szervizt illeti, nem csak ezekkel a termékekkel foglalkoznak, hanem minden más manapság felkapott márka ügyében tudnak segíteni. Tehát van itt Samsung, Apple, Xiaomi javítási lehetőség is a Huawei mellett, szóval ha az alma kijelző törik be, akkor is érdemes őket felkeresni egy kijelző cserére. Ha pedig mondjuk már az akksi nem bírja olyan szinten, mint korábban, akkor érdemes lehet elgondolkodni egy akkumulátor cserén, amiben szintén segítségünkre lehetnek az Alleeban lévő üzletben.

Aki már járt náluk személyesen, vagy akár csak a weboldalon is, annak az sem újdonság, hogy vannak telefontokok is, ahogyan fóliákat is lehet kapni, hátha egy kicsivel tovább bírja majd a kijelző karcok és repedések nélkül. Amiben pedig talán igazán élen jár az lcdfix.hu csapata, az a javítás minőségét és a javításhoz felhasznált pótalkatrészek minőségét illeti. Akinek például Apple készüléke van, az hosszasan olvashat is róla a weboldalon, hogy mondjuk hogy is történik a javítás egy ilyen esetben. De a lényeg talán ugyanaz, mint a Huawei szerviz tekintetében, hogy az elkészült minőség kifogástalan, garantáltan kiváló és tartósan használható.

Közben meg ha esetleg tényleg oda jutnátok, hogy már nem a javítás a lényeg, hanem mondjuk a csere, esetleg még olyan módon is, hogy ti nem csupán vásárolni szeretnétek egy felújított készüléket, hanem eladni is azt, amelyiket már kellően kihasználtátok, akkor feltétlenül vegyétek fel a kapcsolatot az lcdfix.hu csapatával, ne menjen kárba a még használható telefon.

A használt készülékek között akadnak most almás termékek és más telefonok is, de az közös bennük, hogy mindegyikhez jár egy év garancia és persze mind komoly átvizsgáláson megy át a felújítást követően. Természetesen így lényegesen olcsóbban hozzájutni a legújabb modellekhez is, úgyhogy, ha bíztok egy ilyen szakmai műhely termékeiben, akkor mindenképpen nézzétek meg a kínálatot a neten. Szerintem jó dolog egyenesen a szervizből vásárolni a friss készülékeket, főleg úgy, hogy akár 60%-kal olcsóbban érhetők el, mint újonnan.

A Huawei szerviz tehát engem rendesen kihúzott a rosszból, úgyhogy hálás vagyok nekik és mellette ajánlom a szolgáltatásaikat másoknak is, mert tetszik a mögöttes elv: javítsuk meg a javítható készülékeket!

Huawei szerviz