A kávéfőző, ami elrabolta a szívemet a nyaraláskor

Amikor nyaralni megyünk, szinte kivétel nélkül van valami a vendégházakba, ami belelopja magát a szívembe, amit otthonra is be akarok szerezni. Sokszor nem sikerül ugyanolyan terméket találnom, így fel szoktam adni a keresést egy idő után, de sokszor van olyan dolog, amibe annyira beleszeretek, hogy nem tudok lemondani róla és mindenképpen meg akarom szerezni.

A legutóbbi nyaralásunkkor teljesen beleszerettem a kávéfőzőbe. Akkor eldöntöttem, hogy kell nekem az a kávéfőző.

Az ilyen gépekkel nagyszerű kávékülönlegességeket lehet készíteni, de cserébe a legtöbben alig van koffein, inkább tejhab, valamilyen ízesítés dominál bennük, a kávé jellege egészen eltűnik.

Egy darabig, főleg mivel újdonság volt a számomra, nagyon szerettem ezt a fajta kávéfőzőt, de aztán kezdtem visszatérni arra, hogy újra a régi kávéfőzőt használtam és lefőztem egy jó erős feketét, ami ténylegesen felébresztett reggelente. Nem tartott nálam igazán sokáig a kapszulás kávé szeretete, pedig tényleg finom, jól esik néha egy különlegesebb kávét meginni, de a hétköznapokon sokkal jobb egy erős fekete kávé.

A nyaralásunkkor a vendégházban, ahol voltunk, egy olyan kávéfőző volt, ami frissen darélta a szemeket, nem kellett külön darálni, majd beleönteni, vizet tenni bele, és nagyon gyorsan el is készült a kávé.

Teljesen beleszerettem. Van benne egy nagy víztartó, abba kell beleönteni a vizet, van benne hely a tejnek, van benne hely a kávénak is, külön habosító funkció is van rajta, így olyan kávét tudtam inni, amilyet csak megkívántam. Több fajtát is tudott készíteni a gép, frissen őrölt kávéból.

Érthető, hogy miért is szerettem teljesen bele ebbe a csodálatos masinába. Amikor haza indultunk, úgy döntöttem, hogy nekem kell az a kávéfőző, és mindenképpen fogok szerezni egy hasonlót.

Fel is írtam, hogy milyen márka melyik típusa, otthon pedig neki is álltam a keresésnek. Több helyen is lehet kapni, de az volt a célom, hogy a legjobb áron, azaz a legolcsóbban szerezzem be.

Végül a bestmarkt.hu oldalon találtam rá a legjobb ajánlatra. Ezen az oldalon rengeteg konyhai kisgépet lehet venni, kávéfőzőkből sincsen hiány, nagyon sok van nekik, mind sokkal olcsóbb, mint máshol. Nem is tudom, hogyan sikerült nekik ennyire alacsonyan tartaniuk az árakat.

Nagyon sok kávéfőző van náluk megtaláltam, ami nekem kell, de azért megnéztem a többi modellt is.

Vannak itt egészen egyszerű kotyogós kávéfőzők és nagyon extravagáns kávéfőzők is. Olyan, ami egy kávézóban is megállná szerintem a helyét. Szeretem a kávét, de nem hiszem, hogy egy olyan nagy és extra gépre lenne szükségem, na meg már megtaláltam életem kávéfőzőjét, szerelem volt első látásra.

Megrendeltem a gépet, de nem szerettem volna a szállításra várni, ezért úgy döntöttem, hogy személyesen fogom átvenni az üzletükben, ami egyébként Budapesten van.

A nyitvatartással gondoltak a dolgozó emberekre is, hiszen reggel 8-tól este 20-ig nyitva van a bolt és a szerviz is hétköznap. Könnyű volt így összeegyeztetni az átvételt és a munkát is .

A kávéfőzőre garanciát is vállaltak, így nem kell félnem attól, hogy ha elromlik, akkor újra fizetnem kell a szervizért.

A kávéfőző pontosan olyan, mint amilyen a vendégházban volt, vettem bele olyan kávébabot is, így egy kicsit minden reggelem a nyaralás emlékeivel kezdhetem. Nagyon jó vétel volt, a bestmarkt.hu pedig egy nagyon jó, megbízható üzlet, mint kiderült.