A feleségemnek a nappaliba a szálloda üveglapja kellett

A párommal éppen lakásfelújításban vagyunk, ami sokszor fárasztó, és időnként még veszekedéseket is eredményez. Ezért úgy határoztunk, hogy jár nekünk, hogy egy kicsit kiengedjük a gőzt, és a hétvégét egy gyönyörű luxusszállodában töltsük. Ő persze a hotelbe belépve sem tudott másra gondolni, csakis a lakásdekorációra. A recepción ugyanis egy óriási üveglapon díszelgett a város képe, ami valóban nagyon romantikus hangulatot keltett.

A következő hétre meg is kaptam a feladatot: derítsem ki, hogy hol van olyan szolgáltatás, hogy üvegre nyomtatás. Persze, a tapéta sokkal egyszerűbb megoldás lenne, de ez csak az én véleményem. A végén viszont egyáltalán nem bántam meg azt a kis kutatómunkát, mivel megtaláltam a colornyomda.hu-t. Az üvegre nyomtatás mellett bármilyen sima nyomtatási feladatot is nyugodtan rájuk lehet bízni. Nekem például szükségem volt éppen névjegykártyára is, amire a darabszám és a felvázolt elképzeléseim alapján egyedi ajánlatot kaptam.

A weboldal nagy segítséget adott ahhoz, hogy 0 grafikai tapasztalattal mégiscsak sikerüljön legalább virtuálisan papírra vetnem, hogy mire is gondoltam pontosan. A nyomtatás pedig ezután már tapasztalt szakemberek felügyelete mellett zajlott, ebből kifolyólag az eredmény és a minőség kifogástalan volt.

Az üvegdekoráció elkészítése azért valljuk be, egy fokkal nehezebb feladat, mint X darab névjegykártya kinyomtatása. A colornyomda.hu dolgozói viszont nem először vágtak már bele ilyesmibe, ezért végül az is rendben a helyére került. Azt hiszem, a colornymda.hu-ra a jövőben is számíthatunk majd, legyen szó akár reklámanyagról, akár dekorációról!