Greenway Kft – ha számodra is fontos a minőségi tisztaság

Ha elutazol, te hol szoktál megszállni?

Jómagam a munkámból kifolyólag nagyon sokat utazom – fényképész vagyok és országszerte dolgozom folyamatosan, sőt, gyakorta hívnak a környező országokba is különböző munkákra. Borzasztóan szeretem, ilyen gyakorlatias munkát nem is nagyon lehet máshogy csinálni – viszont természetesen nagyon fárasztó is, ebben a rengeteg utazás sem segít. Gyakran van munkám olyan távolságokban is, amelyet már nem tudok megtenni egy nap alatt oda-vissza, vagy akár tudatosan több napra vannak betervezve – ilyen projektek is akadnak, nem kis számmal. Ez egyrészt szerencse, hiszen nincs okom panaszra a munka és pénzügyek területén sem, másrészt viszont ez tényleg nagyon fárasztó. Sokszor a szállást is magamnak kell foglalnom, ami nem kevés idő, ráadásul lutri is, hogy éppen milyen fogok ki. Nincsenek egyébként nagy igényeim, csupán az alapok: amire viszont valóban kényes vagyok, az nem más, mint a tisztaság.

Baráti körben is van olyan, aki szálláshelyet irányít, így pontosan tudom, hogy adott esetben milyen fenntartani a teljes tisztaságot, de szerintem ez a minimum egy szállásnál. Akiket én ismerek, természetesen erre ők is idejében rájöttek és amikor megkapták a https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek linket, ahol magas minőségű, bérelhető takarítógépek garmadájával találkoztak, ráadásul egy kihagyhatatlan bérleti lehetőség keretén belül, nem is haboztak sokáig… talán mondanom sem kell: a szálláshely azóta úgy csillog, hogy nagyjából a földről is lehetne enni némi túlzással!

Természetes, hogy most biztosan felkapják a fejüket a „kihagyhatatlan” szó látására. Költői túlzásnak tűnhet ugyan, egy aranyos marketingfogásnak – de nem erről van szó. A bérlési lehetőségeket, ahogyan minden mást is, mindenki igyekszik minél jobb színben feltüntetni, viszont rendszerint vannak olyan apróbetűs részek, amelyek ismeretében már kevésbé lenne szimpatikus a lehetőség. Nos, amennyiben megnézed a https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek linken szereplő gépeket és természetesen a Greenway Kft ajánlatát, te is rájössz majd, hogy ez az ajánlat viszont pontosan olyan, amiről mindenki, aki takarítógépet szeretne bérelni, eddig csak álmodott!

A full szerviz bérlési konstrukciójukon belül biztos lehetsz abban, hogy kiadásaid tervezhetőek, fixek, biztosak maradnak és nem kell még elméleti síkon sem váratlan, plusz kiadásokkal számolnod – mint ahogyan kellene egy vásárláskor vagy máshonnan való bérlés esetén. Amennyiben élsz a Greenway Kft nyújtott ajánlattal, azzal „kell” szembesülnöd, hogy a fix bérleti díjon kívül, ami rögzítésre is kerül, soha semmilyen kiadással nem kell számolnod, hiszen számukra az ügyfél elégedettsége az elsődleges. Akár a szerződési idő alatt is lehetőség van akár arra, hogy kicseréltesd a gépet másik típusra, ha például rájöttél, hogy valamilyen okból kifolyólag másik típus bizonyulna számodra ideálisnak. Nincsenek téged terhelő javítási költségek sem: amennyiben ilyenre van szükség, mindent a Greenway áll! Minden gépük és szolgáltatásuk egyaránt nagyon magas színvonalat képvisel – bármilyen környezetbe meg tudod találni a számodra megfelelő takarítógépet, akár ipari célokra is. Én maximálisan ajánlom őket, ha a tisztaság számodra is fontos!