KERESÉS
Főoldal Versenyek Külföldi kapcsolatok Szakmai gyakorlatok Szülőknek Webmail E-napló
Főoldal
Szakmák Éjszakája 2017
Nyári tábor
Szalagavató 2017
Facebook
Hansági napok
Hírek
Iskolánkról
Képzések
Fenntartónkról
Diákjaink
Szakmai gyakorlat
MNGSZ Hansági Szekció
Szolgáltatásaink
Elismeréseink
Rólunk írták
Minőségbiztosítás
Partnerek
UNESCO
Külföldi kapcsolataink
Projektjeink
Multimédia
Fenntarthatóság
Linkek özöne
Fórum
Kapcsolat
Galéria
Letöltés
Filmek
Information
Informationsheft
Kajacsata

<<Főoldal

Rólunk írták

Iskolánk számára nagyon fontos a sajtószereplés. Mivel alapítványi iskola vagyunk, ezért fennmaradásunk egyik fontos eleme, hogy folyamatosan benne kell lennünk a köztudatban. Ezért szervezünk nyitott rendezvényeket, versenyeket, ezért dolgozunk nagyon sokat, hogy versenyeket, pályázatokat, nívós elismeréseket nyerjünk. Ezek a munkák nem öncélúak, hiszen minden megmozdulásunk a diákok tanulását segíti, a város hírét öregbíti.

Ezúton is köszönjük minden közreműködőnek, hogy hírünket vitte a nagyvilágba.

Ezen az oldalon folyamatosan gyűjtjük a rólunk szóló cikkeket. Ha találsz olyan cikket, amelyet nem dolgoztunk fel, légyszíves juttasd el hozzánk levélben, vagy e-mail-ben.

UNESCO mintaiskola lett a Hansági Szakközép >>>
 

Délmagyarország 2008.10.18.

A szegedi Hansági Ferenc Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakközépiskola újabb magas elismerést kapott. Ezúttal az UNESCO-tól.


 

Koktél és grill a Hanságiban >>>

Délmagyarország  2008.05.23.

Szeged - Kóstolással egybekötött szakmai bemutatót tartottak, hogy az érdeklődők ötleteket, szakmai mesterfogásokat lessenek el a grillezés és a koktélok mestereitől.


 

Marcipánpapucs >>>

Délmagyarország 2007.12.02.

Egy szegedi diáklány marcipánból elkészítette a szegedi papucsot. Kiss Adrien biológiai angol szakos hallgató a szegedi Tudományi egyetemen beiratkozott a Hansági Ferenc szakközép iskolába is cukrászmesterséget tanulni. E mellett levelezőn végzi az élelmiszeripari szakot a főiskolán.


Hét ország konyhája a Hansági Ferenc Szakközépiskolában >>>

Délmagyarország 2007.11.24.

– „Fish and beer", azaz hal és sör a mi nemzeti eledelünk – kezdte az észt konyha bemutatását Jaanika Karpovits és Merili Juurikas. – Nem hagyhatod ki a chantarelle gombát, ami kicsit drága csemege, de nélkülözhetetlen az észtek karácsonyi asztaláról. A szegfű gomba kinézetű finomság kicsit a savanyú uborka ízére emlékeztetett.

...és a többit is folyamatosan töltjük!


 

 

Hírek



Új képzések:

Továbbtanulás általános iskolásoknak


Törzsasztal


Spóroljon szálloda,
hotel foglalásán,

www.szallodaszoba.hu



A portál a Hansági Ferenc Szakképző Iskola (Szeged) hivatalos weblapja.

6725 Szeged, Kenyérgyári út 8. Tel.: 62/547-240 e-mail: titkarsag@hansagi.sulinet.hu